Softwarebedrijven

Groei met jouw softwarebedrijf naar ongekende hoogten

De stap naar de Cloud is voor softwareontwikkelaars een echte game-changer. Niet alleen om applicaties te hosten, maar ook voor business intelligence, innovatie, kostenefficiëntie, continuïteit, security en developing.

Neem deel aan onze 'Azure on Tour'!

Is software development jouw core business? Ja? Dan mogen we jou een 'Independent Software Vendor (ISV)' noemen. Jouw sector groeit exponentieel, toch?! Niets zo belangrijk dan om vooruit te kijken en op het juiste moment op de juiste golf te springen. En net daarom organiseren we 'Azure on Tour'.
Wat? Op verschillende locaties en momenten zullen onze experts GRATIS workshop organiseren voor zowel business als IT (in EN of NL). Matchen jouw doelstellingen met de Cloud en Microsoft Azure? Registreer je nu!

Succesvolle transformaties

Als Cloud Change Agent helpen we softwarebedrijven graag met hun technische noden en vragen. Of je nu alle bedrijfsvoordelen die Microsoft Azure kan bieden voor jouw softwarebedrijf wilt ontdekken of toch eerder de technische mogelijkheden wilt verkennen, heeft Synergics de juiste sessies voor jou.

Christophe Lams, expert softwarebedrijven

Onze succesverhalen bij softwarebedrijven

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!