Over Synergics

Met Cloud-oplossingen helpen we jou vandaag productiever te werken, wendbaar te organiseren en sneller te innoveren waardoor je sneller kan groeien, nieuwe markten kan betreden en zo competitief blijft. 

Onze focus

Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van duurzame samenwerkingsverbanden met onze klanten. Hierbij helpen we hen in het afstemmen van hun business objectieven met ICT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. 

Realiseer jouw visie & versnel je resultaat 

Wij helpen je met jouw Cloud strategie te bepalen en het ontwikkelen van flexibele businessmodellen. Op maat van jouw situatie en noden bepalen we het ideale Cloud-scenario dat je de verwachte voordelen, kosten en impact op processen en jouw business biedt. 

Implementatie & migratie naar de Cloud 

Synergics helpt jouw organisatie te migreren naar de Cloud en voorziet een specifiek adoptie programma om zo maximaal rendement te realiseren. Hierbij is het van primair belang dat jouw timing en budget gerespecteerd wordt. Met de juiste tools en onze pragmatische aanpak garanderen wij jou volledige controle over jouw project.  

Beheer & continue innovatie 

Synergics levert totaaloplossingen voor het beheer van jouw Cloud-omgeving. Van e-commerce tot hosting, van een publieke Cloud tot private Cloud. Onze specialisten ontzorgen jou dagelijks bij het opzetten, beheren en ondersteunen van jouw Cloud-omgeving. Daarbij gaan we steeds op zoek naar meest innovatieve oplossingen om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.  

Onze oplossingen

Synergics levert aan de hand van Cloud technologieën innovatieve oplossingen voor jouw zakelijke problemen. Samen met ons ecosysteem van partners maken wij het verschil. Voor KMO's, grote bedrijven en lokale overheden kan technologie hét verschil maken - onderscheid je van jouw concurrenten, hoe groot zij ook zijn. Gebruik technologie als competitief voordeel.

Customer Intimacy

Bij Synergics ligt de focus op het leren kennen en begrijpen jouw business. Op individueel niveau gaan we echt luisteren naar je noden en wensen waarbij we voortdurend je klanttevredenheid opvolgen en steeds onze diensten aanpassen aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

Operational Excellence 

Onze ICT processen zijn volledig geautomatiseerd, wat ons in staat stelt om snel en efficiënt op jouw noden te reageren. Om jouw bedrijfscontinuïteit te garanderen, werken we met SLA's (Service Level Agreements). Deze gestructureerde aanpak zal jouw organisatie productiever doen werken, wendbaar organiseren en sneller doen innoveren. 

Combined services 

Wij leveren flexibele en innovatieve oplossingen die steeds bestaan uit geïntegreerde Cloud-toepassingen, tools en diensten, specifiek samengesteld om jouw business te ontzorgen van zijn huidige IT-uitdagingen.  Onze gecombineerde diensten bieden je meer efficiëntie en een hoger rendement.   

Cost Optimization 

Voor een vaste prijs per maand bieden we beheerde Cloud-oplossingen. Hierdoor kan jij je ICT-kosten beter controleren, wat leidt tot meer inzicht en flexibiliteit in je budget. Samen berekenen we jouw rendement en de totale kost voor het gebruik van elke Cloud-oplossing (Total Cost of Ownership).