Cloud-in-a-box

De Cloud in je eigen datacenter

Keuze

Onze Cloud-in-a-box is een beheerde totaaloplossing gebouwd op Nutanix en Microsoft technologie. Deze kan eenvoudig worden uitgebreid met Cloud diensten, is schaalbaar en zo volledig klaar voor de toekomst. Onze oplossing is gemaakt voor KMO's, grote bedrijven en lokale overheden ter vervanging of uitbreiding van de huidige ICT-omgeving.

Expertise

De Cloud-in-a-box wordt op maat samengesteld. In slechts enkele dagen wordt onze oplossing geïnstalleerd en worden je huidige diensten onmiddellijk ondersteund. Dankzij deze service kan jij je bedrijf op een snelle en eenvoudige manier wendbaar organiseren.

Services

Onze expert-service-desk houdt je Cloud-in-a-box permanent in de gaten. Wij leveren je een service level op maat, van platform tot op applicatieniveau.

De Cloud in je eigen datacenter

Synergics' Cloud-in-a-Box is een oplossing die snel geïnstalleerd en geïntegreerd kan worden. Deze kan ingezet worden om jouw huidige IT-omgeving te vervangen of uit te breiden. Onze oplossing biedt jou alle voordelen van de Cloud en dat in je eigen datacenter waarbij kostenefficiëntie, schaalbaarheid en veiligheid centraal staan.

All-in one

Onze Cloud-in-a-box is een goed alternatief voor jouw huidige ICT-omgeving. Niet alleen ter vervanging maar ook als uitbreiding wordt de Cloud-in-a-box ingezet. Op basis van jouw bedrijfsnoden en applicaties stellen we de ideale Cloud-in-a-box samen.

Private Cloud

De Private Cloud is een eenvoudige, flexibele en ook probleemloze Cloud-oplossing in je eigen datacenter. Je profiteert met andere woorden van alle voordelen van de Cloud en dit bij jou ter plaatse. Synergics houdt jouw Cloud-in-a-Box in de gaten, we bewaken de veiligheid en leveren het nodige onderhoud om jouw bedrijfscontinuïteit te blijven garanderen.

Voor een vaste prijs per maand

Voor een vaste prijs per maand leveren wij jou onze Cloud-in-a-box. Onze expert-service-desk ondersteunt je dagelijks, zowel op tactisch als op operationeel vlak. We nemen de verantwoordelijkheid over je platform en grijpen in als je dit wenst bij calamiteiten op basis van een duidelijke SLA, ook buiten de kantooruren.

We brengen jou en jouw bedrijf naar de cloud.
Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Gerelateerde oplossingen