Backup & Disaster Recovery

Verlies geen data bij noodsituaties met onze betaalbare hersteloplossing vanuit de Cloud.

Backup in de cloud

Wij leveren Backup & Disaster Recovery Services vanuit onze Belgische Cloud en/of de Microsoft Azure Cloud. We maken gebruik van CommVault software waarmee wij vanuit één centrale plaats alle functies van dataprotectie, archivering, replicatie, duplicatie en rapportering kunnen leveren. Dat bieden we aan voor zowel de back-up als archivering van data en dit naar de Cloud, binnen de Cloud en vanuit de Cloud.

Een duidelijke strategie

Wij zorgen voor een Backup & Disaster Recovery-strategie in de Cloud waardoor jij zeker kan zijn dat er geen data verloren gaat in het geval van een calamiteit. Zo kan jij je business snel opnieuw opstarten. Samen bepalen we je noden omtrent Backup & Disaster Recovery per fysieke of virtuele machine en/of applicatie. Dankzij onze pragmatische aanpak geniet je van je Backup & Disaster Recovery-oplossing zonder zorgen.

Service op maat van je data

Onze expert-service-desk zorgt voor een up-to-date Backup & Disaster Recovery-omgeving. Wij leveren je een service level op maat van je behoefte waarbij de hersteltijd en het herstelpunt in overleg bepaald worden.

Gegarandeerde Backup en bedrijfscontinuïteit

Om verlies van bedrijfskritische data te voorkomen en de businesscontinuïteit van jouw organisatie op een kostenefficiënte wijze te garanderen, heeft Synergics een solide Backup en Disaster Recovery Service beschikbaar in de Cloud.

Gegarandeerde Backup en bedrijfscontinuïteit

Onze Backup- & Disaster-Recovery-as-a-Service zijn het moderne alternatief voor jouw hedendaagse Backup oplossing. In het geval van een calamiteit zoals brand of diefstal, moet je kunnen vertrouwen op een bedrijfszekere Backup & DR-oplossing. Dataverlies kan leiden tot imagoschade en kan zelfs de continuïteit van jouw organisatie in gevaar brengen. Met Synergics' Backup & DR kiest u voor een automatische, off-site Backup van je gegevens naar onze Belgische Cloud of Microsoft Azure Cloud. Optioneel heb je ook een snel herstelpunt om meteen je business opnieuw te kunnen opstarten.

Nooit meer je data kwijt

Onze Backup & DR-oplossingen kunnen op een eenvoudige manier geactiveerd worden. Het is een betrouwbare service voor het veilig stellen van jouw bedrijfskritische data en applicaties op een efficiënte manier. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt en hoeft niet langer te investeren in kennis, apparatuur en software. In een mum van tijd starten wij, wanneer nodig, jouw servers en applicaties opnieuw op in de Cloud.

Voor een vaste prijs per maand, op basis van reëel verbruik

Voor een vaste prijs per maand per server, virtuele machine of applicatie, leveren we onze diensten. Onze expert-service-desk ondersteunt je dagelijks, zowel op tactisch als op operationeel vlak. We grijpen in bij calamiteiten en dit op basis van een duidelijke SLA, ook buiten de kantooruren.

We brengen jou en jouw bedrijf naar de cloud.
Contacteer ons voor een oplossing op maat.