Artikels

Word onze VIP gast op Infosecurity en Data & Cloud Expo!

Op 14 en 15 maart is het zover. Dan opent de Belgische editie van Infosecurity - Data & Cloud Expo haar deuren in de Brusselse Expo. Dit event is dé vakbeurs op het gebied van IT-security, dataoplsag en IT-beheer en draait dit jaar rond het thema “Digital Driven Transformation”. Klinkt allemaal veelbelovend, toch? Nu wat als wij jou vertelden dat jij via ons als VIP (lees: zorgeloos en kosteloos) van dit event kan genieten? Dat klinkt nóg beter, niet?

Waarom is Infosecurity een niet te missen event als je IT-professional bent?

Omdat deze vakbeurs zal inhaken op alle actuele vraagstukken met betrekking tot IT-security. Spam, phishing, ransomware en andere geavanceerde vormen van cybercrime vormen vandaag reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. Dit tweedaagse event stelt dan ook alles in het werk, samen met verschillende sprekers en 130 exposanten, om je bij te staan in je zoektocht naar antwoorden om deze bedreigingen het hoofd te bieden.

Daarnaast kan David De Vos, onze Cloud Security Architect je ongetwijfeld ook boeien met zijn sessies telkens om 11u45-12u15 in Theater 1 over “How Azure Information Protection helps your business”. David omschrijft deze als een ontdekkingstocht doorheen de uitdagingen van data compliance. Zo zal hij kijken naar dataclassificaties en label creation en hoe je deze labels automatisch kan toekennen aan je (bestaande) documenten om zo de veiligheid ervan te garanderen! Triggered? Dat dachten we wel! Via deze link kan je je alvast voorregistreren. Wacht er niet te lang mee want op minder dan 10 dagen kreeg de sessie al meer dan 60 registraties binnen!

Tot slot luidt het algemene thema voor deze 2018-editie “Digital Driven Transformation”. Het opzet? Evolueren van ondersteunende ICT naar sturende ICT. De organisatie die IT vandaag alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2018 nog weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Maar hoe stuur jij jouw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in jouw business? En hoe word je een digital native? Je voelt ‘m al aankomen: we know, just ask!

But what’s really in it for you?

De toegang voor het event is gratis. Dus waar maken wij voor jou als onze VIP dan het verschil? Wanneer je als onze VIP gast uitgenodigd bent, garanderen wij jou een gratis parking, lunch in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de gezellige netwerkborrel én gereserveerde plaatsen tijdens de sessies. En als dat nog niet overtuigend genoeg klonk, geven wij aan al onze VIP gasten een splinternieuwe powerbank die je gewoon aan onze stand (08.B176) kan ophalen. Deal? Deal!

Hoe maak je kans op onze VIP-tickets?

Simpel. Surf naar onze VIP registratiepagina vóór vrijdag 23 februari en klik Data & Cloud expo of Infosecurity aan. Beide leiden je naar de inschrijving voor hetzelfde event maar vanuit een andere, inhoudelijke invalshoek. Zo wordt bepaald over welke topics jij de meeste informatie zal ontvangen, cybersecurity of data & Cloud.

PS: vergeet je collega’s ook niet te registreren! Gedeeld plezier is dubbel plezier!

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Met Synergics naar
de Cloud … and beyond!

De digitale revolutie dwingt jouw organisatie sneller, slimmer en toegankelijker te zijn. De nieuwste technologieën zijn het nieuwe normaal, maar welke brengt je nu echt verder? Wij geloven in de Cloud!