Kort profiel

Hannah Cloetens Communication Executive

Trends Gazelle 2018

Synergics werd genomineerd als Trends Gazelle 2018

Na jaren hard werken, wordt onze inzet welverdiend beloond. Uit een groep van 67.000 andere bedrijven, werd Synergics dit jaar namelijk genomineerd als Trends Gazelle 2018! Hoe je zo’n Gazelle wordt en wat deze nominatie net inhoudt, lees je hieronder!

Al 16 jaar selecteert de redactie van Trends 200 Trends Gazellen per provincie. Trends Gazellen worden beschouwd als snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het groeiend economisch landschap vormen. Het zijn stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Daarnaast omschrijft Trends de Gazellen als krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn.

Kortom, je wordt een Trends Gazelle nominee op basis van keiharde groeicijfers binnen drie domeinen:

  • Groei in omzet
  • Groei in personeel
  • Groei in toegevoegde waarde

“Deze mooie groeicurve is een verwezenlijking van het hele team. Achter Synergics staat een dynamische groep van enthousiaste werknemers die dagelijks het beste van zichzelf geven. Deze nominatie is een leuke erkenning voor hun grenzeloze inzet!”, aldus Jochen Maertens (CEO).

Op 31 januari en 21 maart zullen respectievelijk de regionale en nationale Trends Gazelle uitreikingen plaatsvinden. Wij kunnen alvast niet wachten!

We brengen jou en jouw bedrijf naar de cloud.
Contacteer ons voor een oplossing op maat.