Kort profiel

Hannah Cloetens Communication Executive

Tot op Techorama!

Techorama is volledig uitverkocht, en wij zijn erbij!

Na drie succesvolle edities groeide Techorama (het vroegere ITProceed) uit van een event met 600 genodigden naar een IT-evenement met meer dan 1500 gasten. Waar ze initieel enkel inzetten op het aantrekken van developers, opent Techorama met deze 2017-editie ook haar deuren voor de IT, Data -en SharePoint Professionals. Elk jaar vormt Techorama de bakermat voor nationale én internationale sprekers en wordt er één volledige dag gewijd aan workshops. Dankzij deze veelzijdigheid zijn de tickets voor Techorama enorm gegeerd. Maar vrees niet, Synergics verzekerde al lang haar aanwezigheid op dit totaal uitverkochte IT-event.

Dit jaar zullen onze Cloud Solution Architects David De Vos, Christophe Lams en Tom Van Gramberen Synergics representeren als sprekers op het event. Hieronder vind je alvast een overzichtje terug wanneer je hen kan beluisteren en welke interessante topics zij zullen behandelen. Daarnaast zullen we er ook zijn op Techorama om al jouw vragen te beantwoorden die je als IT’er of bedrijfsleider nog koestert. Zit je met Cloud-aspiraties maar beschik je ook nog over Legacy Apps? Wil je graag groeien als organisatie met behulp van je IT-omgeving maar weet je niet hoe? Of wil je gewoon graag jouw ideeën eens aftoetsen met één van onze experten? Koester je daarnaast zelf de droom om bij ons aan de slag te kunnen en zo onze droom en die van onze klanten waar te maken? Kom dan langs bij onze stand en we maken met plezier tijd voor jou. Hoe je ons zal terugvinden in die massa van 1500 gasten? Daar maken wij ons geen zorgen over, you’ll see why.

Naast een goede babbel en even leuk gezelschap zal je ook bij ons de mogelijkheid hebben om je Azure-kennis te testen en na te gaan in welke mate jouw bedrijf of organisatie Cloud-ready is. Het feit dat je hierbij een auto-charger of zelfs een drone kan winnen, is bijzaak, toch?

Tot dan!

Overzicht van onze sprekers

  • David De Vos - 23/05 - 11:30-12:30 - sessie What's new in Windows Server 2016
  • Christophe Lams & Tom Van Gramberen - 24/05 - 11:30-12:30 - sessie ASM to ARM with ASR

We brengen jou en jouw bedrijf naar de cloud.
Contacteer ons voor een oplossing op maat.