Kort profiel

Elien Averhals

Associations of Tomorrow

Associations of Tomorrow - Het event dat jouw team én leden met elkaar (ver)bindt!

De vereniging met een grote stap voorop, dat is de vereniging van Tomorrow. En met een hoop inspiratie, ligt dit doel echt niet zo veraf. Daarom organiseren we op woensdag 20 juni onze eerste én gratis editie van "Associations of Tomorrow", uitsluitend voor verenigingsmedewerkers, in het goed bereikbare Asse.

We starten om 12u met een lunch, gevolg door onze plenaire sessie met Marc Mestdagh, directeur van de Belgian Society of Association Executives (BSAE), als spreker. Met zijn topic over het openbreken van grenzen binnen elke vereniging of federatie, blijven we meteen stilstaan bij de noodzaak van digitale transformatie.

Hoe je dat dan precies doet, volgt met de uiteenzetting van onze collega's Patrick De Neef en Evert D'Hondt. Jou efficiënter laten samenwerken is werkelijk hun missie.

Nadien nodigen we je nog graag uit voor onze rondetafelgesprekken waar je verhaal kan halen bij collega's die misschien net dezelfde issues ervaren of reeds acties ondernomen hebben.

Heb je interesse in dit gratis én inspirerende event? Schrijf jou en jouw collega, beiden verenigingsprofessionals, dan nu in!

We brengen jou en jouw bedrijf naar de cloud.
Contacteer ons voor een oplossing op maat.